Ledarskap som ger resultat

 

 

 

 

 

 

 

Du utgår från din egen vardag och kan redan nästa dag omsätta det du lärt dig. Vi utgår från kända, beprövade modeller och verktyg vilka fungerar i det dagliga arbetet. Baserat på forskning vilken visar hur de ledare, vilka lyckats bäst med att skapa resultat över lång tid,arbetar får du direkt ta del av metoder och verktyg som fungerar. Best Practise inom ledarskap.

 

Enkelt sagt handlar det om att ha bra vanor. Förutom insikten vad jag behöver göra är ofta utmaningen att komma loss och agera. Med andra ord träna för att bli bättre. Det vi tränar på blir vi bättre på. Vad tränar du på?

 

Vi arbetar med praktiska, enkla verktyg och metoder för att genom Målstyrning, Kommunikation och Säljträning för ledare och medarbetare bidra till att skapa ett bättre resultat för er och era kunder. 

 

[persei] kommer av latin per se vilket betyder av sig själv. Med det vill vi erbjuda dig ett nytt beteende, något som du gör av dig själv. Omedvetet kompetent med andra ord!

 

Om du vill veta mer om vad vi kan göra för dig och dina resultat kontakta Maria Malmsjö Söderberg 0768 77 60 99 för ett förutsättningslöst möte.

Maria@persei.se 

 

Mer info kommer inom kort.

 

 

persei© 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

www.persei.se